ISPARTA / EĞİRDİR - Yukarıgökdere Mustafa Köklü İlkokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Kapsamında Şubat ayı Deyimler ve Atasözleri Okumaları "Anlat Bakalım", "Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma" etkinliklerimiz ve panomuz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında Orman Genel Müdürlüğü Bölge Şefliğine gezi düzenledik. Orman Muhafaza Memurları orman yangınlarında kullanılan araçları ve kullanılan malzemeleri tanıttılar. Orman hakkında genel bilgiler paylaştılar. Orman Muhafaza Memurlarına teşekkür ederiz.

Ock

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okul Öncesi Öğretmenimiz Ebru AKÇA CAN aileler ile yüzyüze toplantı yaparak proje hakkında bilgi verdi. Çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik yürütülen bir etkinliğe aileler gözlemci olarak katılım sağladılar. Ailelerin ve çocukların birlikte katılım gösterdiği bir etkinlik uygulandı.

Ekm

ENGEP Sosyal ve Sportif Etkinlikler Kapsamında planladığımız 100. Yıl Doğa Yürüyüşü etkinliğini Kocapınar mesire alanında gerçekleştirdik.

Ekm

ENGEP Sosyal ve Sportif Etkinlikler kapsamında planladığımız 100. Yıl Bisiklet Turu etkinliğini okulumuz çevresinde gerçekleştirdik.

''Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için"

Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle..

May

5.Akıl ve Zeka Oyunları  Türkiye Şampiyonası Isparta İl Finalinde Okulumuz 4.Sınıf Öğrencilerinin göstermiş olduğu katılım neticesinde Öğrencimiz İklim YÜCEDAĞ QBİTZ' DE İl 1. si olmuş, Öğrencimiz Yusuf YALÇIN PENTAGO'da İl 4.sü olmuştur. Emeği geçen öğretmenimiz Fatma ZEYBEKOĞLU'na ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane Haftasında Okulumuz anasınıfı öğrencileri Yukarıgökdere Mustafa Köklü Ortaokulunun kütüphanesini ziyaret etmişlerdir.