ISPARTA / EĞİRDİR - Yukarıgökdere Mustafa Köklü İlkokulu

Yukarıgökdere Mustafa Köklü İlkokulu

Yukarı Gökdere Köyü EĞİRDİR / ISPARTA
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemiz genelinde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Bugüne kadar ilkokuldan mezun olanlar arasında Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi başhekimliğinden emekli Doktor İsa KÖKLÜ, halen çalışmakta olan Prof.Dr.Arif KÖKTAŞ, İl Müftüsü Dr.Ahmet AKIN, Dr. İbrahim KÖKLÜ,Dr. Gündüz KÖKLÜ, Dr. Önder ERYİĞİT, Diş Hekimi Hüseyin YALÇIN,Diş Hekimi Gültekin KÖKLÜ, Hakim Ali KARAGÖLLÜ, Dr. Erol GÜRFİDAN, Dr. Abdullah KOCABAŞ, Dr.Ahmet AKIN ve daha bir çok hemşire, Astsubay, Öğretmen ve devlet memuru vardır.
08:40 / 14.30
Ulaşım
Tüm öğretmenlerimiz Eğirdir ve Isparta´dan kendi özel araçlarıyla geliş-gidiş yapmaktadır.
Okulumuz Eğirdir İlçe merkezine 20 km, Isparta´ya 58 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
1 Okul Müdürü,4 Sınıf Öğretmeni,2 Okul Öncesi Öğretmeni bulunmaktadır.Okul öncesinin 1 tanesi kendi binamızda,1 tanesi Kırıntı Köyünde (7 km uzaklıkta) bulunmaktadır.